Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Montini face cât trei Salomao! Rednic a avut din nou dreptate












Atacantul italian Mattia Montini a marcat șase goluri în șase partide, fix cât marcase portughezul Diogo Salomao în 20 de meciuri.




Mattia Montini, 26 de ani, este noua senzație din Ștefan cel Mare. Atacantul italian adus de Rednic la Dinamo din liga a patra italiană a rupt imediat gura târgului, marcând chiar la al doilea său meci în tricoul "câinilor", împotriva celor de la Viitorul, în înfrângerea 1-4.

După aceea, Montini a bătut de unul singur Craiova, 3-0, reușind un "hattrick". Cu Poli Iași a mai semnat o "dublă" și astfel italianul a ajuns la 6 goluri în 7 meciuri, reușind să-l egaleze pe golgeterul echipei, Diogo Salomao. Diferența este că portughezul transferat recent în țările arabe a marcat golurile în 20 de partide de Liga 1.

REDNIC A AVUT DREPTATE!
Gazeta a scris în urmă cu o lună despre o discuție privată în care "Puriul" i-a transmis președintelului Alexandru David că "nu am nevoie să îi prelungești contractul lui Salomao. Cu salariul pe care îl are el, îți aduc doi jucători mai buni decât el". Conducătorii roș-albi i-au urmat sfatul antrenorului și nu i-au mai prelungit înțelegerea lui Diogo. Mijlocașul ofensiv intrat în ultimele șase luni de contract s-a transferat liber, la Al Hazem.

400.000 €
valorează Montini în acest moment, conform transfermarkt.de








sursa: www.gsp.ro

Comentarii