Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Trei probleme pentru Rednic înaintea meciului-cheie cu Botoșani















Dinamo a început pregătirile pentru meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 20:00. Grație victoriilor cu Poli Iași și cu Sepsi, „câinii” speră din nou la accederea în play-off, dar e nevoie să prelungească această serie pozitivă și cu Botoșani.


Moldovenii au început la fel de bine 2019, reușind victorii la zero cu Concordia Chiajna și cu Voluntari.



În plus, Botoșani stă mai bine decât Dinamo în clasament la ora actuală, ocupând locul 7, cu 32 de puncte, la numai un punct de locul 6. În comparație, Dinamo se află pe locul 11, cu 28 de puncte, iar orice pas greșit e sinonim cu play-out-ul.



Mircea Rednic nu a putut conta pe trei jucători importanți la antrenamentul de marți. Astfel, Simon Zenke, Rachid Ait-Atmane și Deian Sorescu nu s-au pregătit cu ceilalți colegi. Dintre cei trei, Sorescu va absenta cu siguranță împotriva Botoșaniului, fiind suspendat.

Din cauza absenței lui Sorescu, Rednic va fi nevoit să schimbe în apărare. Antrenorul îl va trece pe Aliji în banda stângă, Klimavicius și Ricardo Grigore în zona centrală, iar Mustoe va apărea în dreapta.

Zenke, mijlocaș central?
În plus, Rednic se gândește să-l folosească pe Zenke ca mijlocaș central, însă pentru moment așteaptă să vadă dacă fotbalistul va fi apt de joc, un anunț sigur urmând a veni în cursul zilei de miercuri.

După meciul cu Botoșani, pentru Dinamo urmează două meciuri ceva mai ușoare, cu Dunărea Călărași și cu Concrdia Chiajna, formații ieșite din cursa pentru play-off. În cazul unui succes cu Botoșani, „câinii” ar acumula 31 de puncte, dar au nevoie și ca Viitorul să o învingă pe Sepsi, pentru ca handicapul față de trupa din Sf. Gheorghe să ajungă de numai două puncte. Un egal între Viitorul și Sepsi ar fi cea mai proastă veste pentru echipa lui Rednic.








sursa foto: GSP.ro, Cristi Preda
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii