Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






McDermott, dat afară de la Dinamo după doar două meciuri! Rednic: "Eu am cerut portar, nu libero"













Mircea Rednic e decis să taie în carne vie în continuare. Portarul Sean McDermott (25 de ani) a fost dat afară de clubul din Ştefan cel Mare.


Văzut drept portarul titular, norvegianul a rezistat doar două partide în poarta "câinilor". Dinamo a decis să îi rezilieze contractul jucătorului, Rednic fiind nemulţumit de el.

"Eu am cerut portar, nu libero", a spus Rednic, în conferinţa de presă de astăzi.

McDermott, scos ţap ispăşitor pentru înfrângerea cu Botoşaniul
În partida cu Botoşani, pierdută de Dinamo cu 2-1, pe teren propriu, portarul a făcut o prestaţie modestă. Imediat, Rednic l-a trecut pe "linie moartă", preferându-l în următoarea partidă pe Muţiu. Totuşi, nimic nu anticipa o decizie atât de drastică.

”Sean a avut două situaţii meciul trecut în care putea să ajute şi nu a făcut-o. Dar, eu nu judec un jucător doar după ceea ce văd că face la meci, ci şi după cum se antrenează. Dacă nu dai siguranţă colegilor, e bine să schimbi”, a spus Rednic, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, la finalul partidei.

Format la Academia lui Arsenal, McDermott a evoluat, de-a lungul timpului, la Leeds, Sandnes, Start, Ull/Kisa şi Kristiansund.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii