Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic începe să vadă progrese în jocul lui Dinamo











Dinamo a început deja să se pregătească pentru play-off şi chiar dacă alb-roşiii nu au reuşit să câştige la Călăraşi, Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale.

"M-a mulţumit atitudinea jucătorilor, mai ales dacă ţinem cont de starea terenului şi de adversar. Dunărea a avut un început de an bun, e o echipă organizată, agresivă, în sensul bun al cuvântului, şi ştiam la ce să ne aşteptăm. Am avut momente bune şi ne-am creat mai multe situaţii decât la ultimul meci. Păcat că nu am înscris.

Am întâlnit un portar bun, inspirat, pe care l-am vrut şi noi, dar el a ales să vină la Călăraşi. Oricum, se vede o creştere şi la jucătorii care au venit mai târziu. Când ai ocazii, odată şi odată vor fi concretizate. E îmbucurător că ajungem în faţa porţii. Au fost alese soluţii proaste acolo.

Normal că mai e mult de muncă, că mai trebuie să lucrăm la omogenitate, dar lucrurile sunt pe drumul cel bun", a declarat Rednic, la finalul partidei.

Mircea Rednic anunţă că Dinamo nu mai transferă pe nimeni
Tehnicianul "câinilor" a anunţat că transferurile s-au încheiat în Ştefan cel Mare, iar obiectivul imediat e punerea la punct a relaţiilor de joc.

"Perioada de transfefuri s-a încheiat. Acum avem un lot numeros şi de calitate, e nevoie doar de timp şi de jocuri. Le vom avea în play-out", a precizat Mircea Rednic.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii