Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"El își ia țepe pe bani mulți!" Răspuns tăios al lui Rednic, după ironiile lui Becali: "Încă se bate la locurile 2-3!"










Duelul declarațiilor de la distanță dintre Mircea Rednic și Gigi Becali continuă. Astfel, tehnicianul dinamoviștilor i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a spus, după ce rivala din Ștefan cel Mare a ratat calificarea pentru al doilea an consecutiv în play-off-ul Ligii 1, că "îi pare bine că a luat țeapă".


Becali a făcut referire la un moment petrecut în 2004. Atunci, Rednic se afla pe banca Universității Craiova și tocmai câștigase în fața fostei sale echipe, Rapid, de unde fusese demis cu ceva timp în urmă de George Copos, chiar de ziua lui. Replica lui Mircea Rednic a venit în cadrul unei conferințe de presă, susținută înaintea partidei cu Dunărea Călărași.

"A luat ceva țepe Gigi. Vorbea de țepe, parcă. Vorbesc de Gigi că s-a bucurat. Nu m-a deranjat, e realitatea că am luat țeapă și nu ne-am calificat. El de vreo 3-4 ani își ia țepe pe bani mulți și doare. Încă se bate la locul 2-3", a spus Mircea Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

Mircea Rednic, despre pariul cu Gigi Becali

Mircea Rednic s-a arătat dispus să parieze cu Gigi Becali pe calificarea "alb-roşiilor" în play-off-ul Ligii 1.

"Eu aş paria un milion de euro, nu au nicio şansă. Pariez cu orice om din România că nu va merge Dinamo în play-off. Îl aştept pe Rednic să parieze cu mine”, spunea Becali. Rednic a scăzut miza la 100 de mii de euro și a pus condiția ca banii să meargă la un adăpost de câini.

"Nu l-a acceptat, pentru că el nu are treabă cu animalele", a mai spus Mircea Rednic.

Rednic: "Să joace trio Ra-ta-ta în play-off!"
Dinamo a ratat play-off-ul pentru al doilea an la rând și la conferința de presă de la finalul partidei cu FC Botoșani, Mircea Rednic i-a ironizat pe rivalii de la FCSB. Răspunsul l-a primit de la Gigi Becali.

"Foarte bine că n-am intrat în play-off, o să joace în familie, o sa fie trio Ra-ta-ta! ( nr. formația de umoriști din perioada comunistă din care făceau parte Vasilica Tastaman, Ștefan Tapalagă și Dumitru Rucăreanu)", a spus Rednic la conferința de presă. O înțepătură la adresa rivalilor de la FCSB, care ar putea beneficia de ajutorul anumitor echipe în play-off.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii