Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce salariu va avea marocanul Nabil Jaadi







Nabil Jaadi, marcat de săgeată, la antrenamentul lui Dinamo // Sursă Foto: Instagram Sean McDermott





Dinamo a mai perfectat un transfer, chiar dacă a ratat și matematic play-off-ul Ligii 1 Betano, după înfrângerea cu FC Botoșani, scor 1-2. „Câinii roșii” au reușit să îl aducă pe marocanul Nabil Jaadi, cel care a și semnat contractul cu trupa din Ștefan cel Mare.


Cel care a confirmat transferul lui Nabil Jaadi a fost chiar Mircea Rednic, cel care a și anunțat ce salariu va avea fotbalistul în Ștefan cel Mare: „Nabil Jaadi a semnat cu Dinamo pe 2 ani și jumătate. Pe un salariu de 2000 de euro care va crește până la 3500. A semnat pentru că știe din Belgia ce pot eu să fac pentru jucători”, a declarat antrenorul lui Dinamo, pentru doardinamo.ro. „L-am văzut la antrenamente. E un jucător tânăr, de perspectivă. M-a convins. E un jucător care poate să ajute echipa. E polivalent și are calități. Eu zic că am făcut o afacere bună în condițiile în care l-am luat”, a spus Mircea Rednic în urmă cu câteva zile, când l-a avut în probe pe fotbalistul marocan.


Nabil Jaadi, noul transfer al lui Dinamo
Nabil Jaadi și-a făcut junioratul lui Anderlecht și a mai jucat la Udinese, Latina, Granada, Ascoli, Olhanense și Asteras Tripoli. El a fost cumpărat de la Anderlecht la 18 ani, pentru o sumă de 1 milion de euro! Cu toate acestea, nu a convins în Italia și încearcă să își relanseze cariera la Dinamo. Nabil joacă pe toate pozițiile din spatele vârfului. El este fratele mai mic al lui Reda Jaadi, fotbalist care la rândul său a ajuns la Dinamo în această iarnă și care a sosit în Ștefan cel Mare de la Royal Antwerp.


Dinamo București a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, după ce a pierdut partida cu FC Botoșani, scor 1-2. Astfel, „câinii roșii” nu vor avea decât miza respectării blazonului când vor juca etapa viitoare cu Dunărea Călărași, pentru ca în ultima rundă să întâlnească pe ilfovenii de la Concordia Chiajna.






sursa foto: Instagram Sean McDermott
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii