Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vlad Muțiu le-a luat fața jucătorilor aduși de Mircea Rednic!













Mircea Rednic expune jucători noi în fiecare etapă. La Călărași, în remiza 0-0, a apărut Nabil Jaadi, fratele lui Reda, și mai urmează Parfait Mandanda, fratele portarului de la Marseille, rezerva lui Vlad Muțiu deocamdată.




Un jucător se impune printre cumpărăturile de iarnă ale lui Rednic: Vlad Muțiu. Portarul e surpriza din formula antrenorului care a reformat-o pe Dinamo în ultimele 3 luni, a fost titular la Călărași și s-a descurcat admirabil, a salvat punctul.

Muțiu a fost excelent în cel mai greu moment al "câinilor", singur cu Mediop, și a păstrat un punct pentru formația care achiziționează portari încontinuu.

Venise deja McDermott, irlandezul care anunțase că a semnat cu Dinamo ca să prindă naționala, dar n-a apărat nimic și i-a arătat lui Rednic că nu e îndeajuns de bun.

McDermott a fost alegerea lui Marius Iorga, șeful scoutingului de la Rin, antrenorul s-a repliat cu alt goalkeeper, cu Parfait Mandanda, 29 de ani, fratele lui Steve, portarul de la Marseille.

Mandanda, împrumutat de la Charleroi, n-a fost nici rezervă la Călărași, pentru că tocmai a semnat cu "câinii". El trebuie să-l scoată pe Muțiu din poartă în etapele următoare, McDermott e ieșit din calcule. Noul titular e Muțiu, care nu a costat nimic, a venit de la grupele de juniori.

87 de meciuri
a jucat Mandanda la Charleroi, cu care are contract din 2011. A mai jucat la Altay Izmir, Beauvais și Bordeaux

"Nu mă simt salvator al echipei, am intrat în poartă și am făcut ce am putut. E cam puțin un punct, ăsta e adevărul. Echipa arată bine, domină, doar că n-avem noroc. Călărași e o trupă bună, grea, mai ales aici"
Vlad Muțiu, portar Dinamo

SALARIUL MINIM
Muțiu, titularul de la Călărași, e portarul cel mai prost plătit al lui Dinamo. Sean McDermott, 25 de ani, adus de la Kristiansund, din Norvegia, câștigă 4.000 de euro lunar.

Parfait Mandanda primește cu o mie de euro în plus. Muțiu are 2.000 de euro pe lună, printre cele mai mici salarii ale titularilor din prima ligă românească. Mandanda e împrumutat de la Charleroi până la 30 iunie, ceilalți sunt definitiv jucătorii lui Dinamo.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii