Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Justin Ștefan le răspunde dinamoviștilor: „Să vedem ce decide FRF!”



Justin Ștefan le răspunde dinamoviștilor: „Să vedem ce decide FRF!”
sursa foto: gsp.ro


Justin Ștefan le răspunde dinamoviștilor: „Să vedem ce decide FRF!”
sursa foto: prosport.ro


Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre nemulțimirea dinamoviștilor cu privire la programarea meciurilor restante din play-out-ul Ligii 1.


Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemulțumit de programarea meciurilor, în special a celui contra Chindiei Târgoviște, principala adversară a „câinilor” în lupta pentru salvarea de la retrogradare și a cerut, în direct la ProSport Live, reprogramarea meciului cu dâmbovițenii, pe motiv că nu sunt suficiente zile de pregătire pentru partida cea mai importantă din program.


Justin Ștefan: „Decizia finală aparține FRF”


„În ceea ce privește programarea, noi am făcut o propunere către FRF, în urma Adunării Generale de ieri. Decizia finală cu privire la modificarea calendarului pentru acest sezon competițional aparține Comitetului Executiv sau Comitetului de Urgență al FRF. Cu siguranță, mai departe de 18 august nu putem merge, pentru că începe sezonul următor."


Sunt conștient că acest program a creat frustrări în rândul mai multor cluburi din Liga 1, dar cum am spus, vorbim despre un sezon de compromis, vorbim despre soluții pentru a putea să nu afectăm relația cu partenerii media, așa încât din păcate acesta este programul”, a spus Justin Ștefan, la ProSport Live.
Justin Ștefan, declarație halucinantă despre starea de sănătate a jucătorilor


Unul dintre urmăritorii emisiunii ProSport Live s-a arătat revoltat de programarea meciurilor lui Dinamo și a pus problema stării de sănătate a jucătorilor: „Nu vă mai bateți joc de Dinamo. Cum este posibil să îi programați din două în două zile în condițiile în care au și deplasări? Când au timp să se antreneze între meciurile pe care le au de disputat? Dacă un jucător o să facă infarct pe teren, vă veți asuma vina?”


Justin Ștefan asigură că nu vor exista probleme de sănătate. Oficialul LPF argumentează prin faptul că regulamentele au fost făcute de specialiști însă omite faptul că acei specialiști, cel mai probabil, nu au luat în calcul posibilitatea ca echipele să joace direct meciuri oficiale după trei săptămâni de pauză, cum este cazul lui Dinamo.

„Înțeleg emoțiile pe care le trăiesc suporterii dinanmoviști, am fost chiar un apărător al clubului în această ultimă perioadă, cred că am făcut tot ce ține de mine pentru a proteja interesele sportive clubului Dinamo. La acest moment, nu există alte variante. În ceea ce privește temerile legate de sănătatea jucătorilor, în momentul în care s-au redactat regulamentele cu ani în urmă, acest termen de o zi și respectiv de două zile a fost stabilit de specialiști din zona tehnică așa încât nu se pune problema unor riscuri de sănătate. Jucătorii au viză medicală, se antrenează zilnic, fac meciuri de antrenament. Da, e un program încărcat, dar haideți să vedem ce decide FRF. Momentan, acest calendar este doar o propunere”.







Comentarii