Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Balint: "Nici cel mai bun jucător din istoria FCSB nu se ridica la nivelul lui Nistor şi Mahlangu" 😃


[starttext]





nistor


Gabi Balint a rămas impresionat de modul în care Nistor şi Mahlangu s-au descurcat în derby-ul de duminică, cu FCSB, scor 3-3.



Dinamo a revenit de trei ori pe terenul vicecampioanei, cheia revenirii stând în mentalitatea şi dăruirea jucătorilor. "Câinii" au avut un adevărat lider în persoana lui Nistor, care a dat semnalul revirimentului. În plus, Mahlangu a făcut şi el un meci, lucru care l-a impresionat pe Balint, fost mare jucător al Stelei.

"Putea să fie cel mai bun jucător din istoria FCSB-ului şi nu se ridica la nivelul lui Nistor şi Mahlangu. O schimbare totală la Nistor, e un piston adevărat. Eu în trecut l-am criticat, dar acum, jos pălăria. E un adevărat lider, probabil că şi faptul că i s-a dat banderola l-a responsabilizat mult. Iar Mahlangu, un fotbalist fără splină, a alergat enorm", a spus Balint, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Astăzi, Hagi a spus că FCSB nu are nevoie de atacanţi, Florinel Coman putând evolua pe acea poziţie. Balint nu crede în această ipoteză, însă atrage atenţia asupra altui aspect: roş-albaştrii nu au nevoie neapărat de întăriri, ci de exploatarea la maximum a fotbaliştilor aflaţi în lot.

"Hagi îl cunoaşte bine pe Coman, dar din punctul meu de vedere, nu ştiu dacă el e atacant. Eu spun altceva: ceea ce e foarte important e ca FCSB să îşi aducă fotbaliştii la nivel maxim. Pentru că sunt jucători care au calitate acolo. Ei au fost ieşiţi din formă mult timp, dar acum încep uşor-uşor să mişte. Coman a dat o dublă, Tănase a dat câteva pase bune, Gnohere, deşi uneori iese din joc, marchează, te ajută. Mi-au plăcut şi cei din spate, în special Filip", a mai spus fostul mare internaţional.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii