Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: ''E bine că suntem subestimați, vom vedea mâine ce se va întâmpla"

[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (23.05.2018)


FCSB - Dinamo | Marele derby al Ligii 1 are loc devreme, încă în etapa a doua, dar Florin Bratu și jucătorii săi sunt pregătiți de meciul care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00.



Antrenorul alb-roșiilor recunoaște că are motive să se teamă de marea rivală, dar crede că echipa sa poate profita de faptul că este subestimată de adversari.


"Steaua o echipă în care s-a investit foarte mult, care are jucători valoroși, de calitate și normal că ne temem de acest meci. Dar sperăm să fim pregătiți și să facem față acestui derby.

Ne putem surprinde reciproc. Steaua are un antrenor tânăr, amabițios, mâine jucăm pe terenul lor și ne așteptăm la multă ostilitate.

Daca asta e gândirea domnuli Becali (că Dinamo e la același nivel cu Rudar Velenje - n.r.)... E bine că suntem subestimați, vom vedea mâine ce se va întâmpla", a declarat Bratu, la conferința de presă de sâmbătă.

Deși sunt rivali, Bratu și omologul său de la FCSB, Nicolae Dică, au o relație excelentă și nu evită să se laude reciproc.

"E un coleg de-ai mei, știu ce înseamnă această meserie și e normal să îi apreciez munca. Are ambiție și sper să aibă un viitor frumos", a explicat tehnicianul "câinilor.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii