Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor: "Dacă eram un pic mai inteligent, câștigam!"

[starttext]




Foto: Cristi Preda




FCSB - DINAMO 3-3 //  Dan Nistor, căpitanul celor de la Dinamo, a vorbit despre superderby-ul cu FCSB, încheiat 3-3. Dinamovistul își reproșează faza de la ultimul minut, când a irosit un contraatac prin care echipa lui Bratu ar fi putut da lovitura.


"Eu cred că, în cele din urmă, a fost un rezultat echitabil. Scorul putea fi unul mai mic, au fost multe greșeli de ambele părți. Dacă eram un pic mai inteligent, putea fi 4-3 la acel șut al meu din ultimul minut. Păcat că n-am avut un teren așa bun, ambele echipe au fost incomodate de gazon.

La primul gol a fost greșeală de marcaj, chiar ne spusese Mister să avem grijă. Apoi, la golul secund al lor, nici nu-mi dau seama cum a intrat mingea în poartă.  Pe viitor nu trebuie să mai facem aceleași greșeli și să încercăm să fim mult mai atenți. Fotbalul românesc e în vizibilă creștere, asta e părerea mea. Avem 4 puncte după două etape, ne așteaptă un meci greu la Mediaș, dar mergem acolo cu gândul de a câștiga!

Mulțumesc peluzei noastre, care e la înălțime la fiecare derby și la fiecare meci. Împreună putem merge acolo, sus, unde ne este locul. Individualitățile contează mai puțin, forța grupului e importantă! Faptul că am revenit de 3 ori înseamnă că vom fi o forță în acest campionat", a declarat Dan Nistor, la TV Telekom Sport. 

Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii