Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Moți: ''Dinamo poate face o figură frumoasă în acest sezon"

[starttext]



FOTO: Raed Krishan


Fostul dinamovist Cosmin Moți (33 de ani), în prezent la Ludogoreț, a analizat prestația lui Dinamo din victoria cu 2-1 cu FC Voluntari din prima etapă.




"Am văzut meciul lui Dinamo după minutul 30. Cred că cei de acolo pot face o figură frumoasă în acest sezon. Mi-a plăcut de ei după ce au primit gol, mi-a  plăcut agresivitatea lor, e o echipă construită pe stilul lui Florin Bratu.

N-au renunțat niciun moment la ideea că pot obține victoria, am observat că jucătorii au fost foarte ambițioși", a declarat Cosmin Moți, la TV Telekom Sport.

Nu toată lumea a fost însă impresionată de evoluția dinamoviștilor din meciul inaugural al noului sezon. Dorinel Munteanu, fost jucător și antrenor la Dinamo, e sceptic în ceea ce privește șansele dinamoviștilor de a prinde play-off-ul.


Cosmin Moți a evoluat pentru Dinamo între 2005 și 2012, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă și o Supercupă, evoluând în 2009 alături de "câini" în grupele Europa League.

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii