Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Hanca: "Am luat goluri pe greșeli copilărești, am fost prostuți"

[starttext]




FOTO: Raed Krishan




FCSB - DINAMO 3-3 // Sergiu Hanca, mijlocașul lui Dinamo, a analizat derby-ul cu FCSB, 3-3, și crede că doar greșelile din defensivă i-au împiedicat pe "câini" să obțină victoria.


"Putem spune că e un rezultat echitabil. Cred că puteam câștiga la ocazia lui Nistor. Am luat 3 goluri pe greșeli copilărești. Două dintre ele din faze fixe, iar noi am fost puțin prostuți. Mă bucur că am avut puterea și curajul de a reveni în joc de fiecare dată.

Mă așteptam la o replică bună a FCSB-ului, dar noi am fost pregătiți și e bine că nu am pierdut. Se pot întâmpla multe într-un FCSB - Dinamo, indiferent de formele de moment ale echipelor.

Bratu ne-a spus la pauză că putem câștiga meciul. Au fost greșeli ale noastre, am luat trei goluri, dar am egalat de fiecare dată. Este un punct obținut în deplasare, plus că FCSB e obișnuită să joace pe Arena Națională, noi nu prea am mai jucat pe-aici. Dacă vom fi mai atenți în defensivă, sunt sigur că vom câștiga multe meciuri în acest sezon", a declarat Sergiu Hanca, la TV Telekom Sport.

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii