Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Denis Ciobotariu: "Diseară ţin cu Rudar, nu am cum să ţin cu FCSB"

[starttext]




Imagini pentru Denis Ciobotariu telekomsport




Denis Ciobotariu (20 ani), fiul fostului fotbalist Liviu Ciobotariu, a declarat că în partida dintre Rudar Velenje şi FCSB, contând pentru prima manşă din turul II preliminar al Europa League, îi va susţine pe sloveni.




Ciobotariu face parte începând cu acest sezon din lotul primei echipe a lui Dinamo, fundaşul evoluând la clubul din Ştefan cel Mare de când s-a apucat de fotbal. Are selecţii la reprezentativele U17, U18 şi U19 ale României.

„Eram foarte mic la primul meu derby. De obicei ieşeam cu jucătorii de mână. Ţin minte că era mereu un sentiment special, dar mai ales acum. Va fi primul meu derby la echipa mare. Eu oricum nu sunt un tip emotiv. Va fi un meci frumos, cu mulţi spectatori şi ne dorim să-l câştigăm.


Diseară ţin cu Rudar, nu ai cum să ţii cu Steaua, mai ales că de mic am fost crescut aşa” - a spus Denis Ciobotariu.

FCSB - Dinamo se dispută duminică seara, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii