Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Katsikas dezvăluie motivul pentru care a rămas la Dinamo şi planurile pentru sezonul următor


[starttext]




Katsikas dezvăluie motivul pentru care a rămas la Dinamo şi planurile pentru sezonul următor



Giorgos Katsikas (28 de ani) şi-a prelungit în această vară contractul cu Dinamo, valabil până la finalul sezonului 2018-2019.




Aflat la prezentarea echipamentului lui Dinamo pentru sezonul următor, grecul a dezvăluit şi motivele pentru care şi-a prelungit pentru încă un an contractul cu gruparea din "Ştefan cel Mare": "Mi-a plăcut aici, îmi place Dinamo, îmi place întreaga atmosferă, iar astea au fost motivele care m-au făcut să rămân aici".

Dinamo are un început greu de campionat, în primele şapte etape "câinii" au meciuri cu FCSB (etapa a II-a), Viitorul (etapa a IV-a), CFR Cluj (etapa a V-a) şi Craiova (etapa a VII-a), dar fundaşul cu 27 de apariţii în sezonul trecut de Liga 1 este convins că echipa se poate califica în play-off. "După cum vedeţi este o echipă nouă, cu jucători cu experienţă, dar şi cu tineri. Iar eu cred că această combinaţie e suficient de bună măcar pentru o calificare în play-off. Avem meciuri foarte importante, în primele 6-7 etape jucăm cu echipe puternice, dar haideţi să le luăm pe rând, începând cu cel de duminică".

Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1, duminică, de la 21:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii