Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriţă nu crede că Dinamo se va lupta la titlu! “E greu cu o echipă tânără”

[starttext]




Giani Kiriţă şi-a mai îndulcit discursul, dar nu pariază pe Dinamo nici în acest sezon. ”Deocamdată astea sunt posibilitaţile la Dinamo”


Giani Kiriţă şi-a mai îndulcit puţin discursul în privinţa lui Dinamo, dar nu crede că echipa pregătită de Florin Bratu va avea suficientă putere, în acest sezon, pentru a se înfrunta cu principalele adversare la tiltu, CFR şi FCSB.


”Anul ăsta este un proiect în care sincer arată altfel decât anii trecuţi, adică cei de acolo au spus că merg pe un proiect bazat pe mulţi tineri şi aşteptăm rezultatele. Să vedem ce se va întâmpla, dacă vor merge pe aceeaşi linie, cu aceiaşi tineri de care se vorbeşte.

Nu ştiu dacă putem să emitem pretenţii la titlu, dar sperăm să facem o echipă încât să ne putem bate la titlu. O echipă care să bată FCSB-ul, CFR-ul şi să se bată la titlu şi dacă, cine ştie, conjunctura îi poate permite să se bată la titlu, atunci se poate vorbi şi de asta.


E greu pentru că este o echipă tânără, fără experienţă şi unei astfel de echipe îi trebuie timp şi multă răbdare. În lotul lui Dinamo sunt 3-4 jucători cu experienţă, eu am spus-o că îi mai trebuie 3-4 jucători cu experienţă şi atunci putem să aspirăm să ne batem la titlu, dar deocamdată astea sunt posibilitaţile la Dinamo, poate cei de acolo îşi dau seama că mai trebuie aduşi jucători cu experienţă şi atunci se vor face şi investiţiile astea”, a spus Giani Chiriţă în exclusivitate la Telekom Sport.

În prima etapă din acest sezon de Liga 1, echipa lui Florin Bratu primeşte vizita rivalei favorite din campionat, FC Voluntari. Duelul poate fi urmărit LIVE la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO & TEXT pe telekomsport.ro.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]


Comentarii