Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






COMUNICAT OFICIAL Anunț vital despre stadionul Dinamo! S-a semnat contractul + modificare de ultim moment: ce capacitate ar urma să aibă noul stadion


[starttext]






Ministerul Dezoltării Regionale și Administrației publice a emis azi un comunicat prin care a anunțat că s-a semnat contractul pentru startul studiilor de prefezabilitate și fezabilitate în ceea ce privește construirea stadionului Dinamo.




Durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile, după cum se arată în comunicat.

Marea noutate e că noul complex ar urma să aibă o capacitate de 18.000 de locuri, nu 15.000, așa cum se anunțase inițial. Totuși, comunicatul nu reglementează locul exact pe care va fi construit noul stadion, care ar putea fi ridicat fie pe amplasamentul actualei arene fie pe bătrânul Velodrom Dinamo.

COMUNICATUL INTEGRAL
"Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat ieri, 18 iulie 2018, contractul privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la obiectivului de investiții "Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo București" din Șoseaua Ștefan cel Mare, Nr. 7 -9, sector 2, București.

Potrivit ofertei câștigătoare (S.C LUCIAN SIMION ARHITECTURA S.R.L), durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile, iar valoarea contractului pentru prestarea serviciilor de proiectare este de 310.500 lei fără TVA.

Activitatea de elaborare a studiului de prefezabilitate se va face în corelare cu activitatea de elaborare a planului urbanistic zonal. Ordinul de începere a studiului de fezabilitate va emis după aprobarea planului urbanistic zonal.

În funcție de indicatorii urbanistici care vor fi aprobați prin PUZ-ul realizat de C.S. DINAMO, noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o lungime de 105 m și o lățime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri), spații pentru mass-media (boxă, sală de conferințe, zonă de flash interviu etc.), locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi, un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului (magazine, zonă food).

Lucrările vor fi finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, în conformitate cu prevederile OG 25/2001, privind înființarea Companiei Naționale de Investiții C.N.I. - S.A., cu modificările și completările ulterioare"

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii