Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ioan Andone, o vede pe Dinamo candidată la titlu 💓

[starttext]




nistor dinamo fcsb teixeira


Unul din cei mai titraţi antrenori români, Ioan Andone, o vede pe Dinamo candidată la titlu după 3-3 cu FCSB. Florin Bratu a creat un grup puternic, în timp record, spune cel care a reuşit un event cu echipa din Ştefan cel Mare.



După derby-ul FCSB - Dinamo, Ioan Andone crede că trupa lui Florin Bratu are forţa să se bată din nou pentru trofee. Daca intră în playoff, câinii roşii pot visa chiar la titlu.

"În primul şi în primul rând, echipa are o mare calitate, omogenitatea. S-a jucat tot playoutul în formula asta, s-au creat relaţii de joc bune. Florin Bratu a scos totul din jucători şi mi-a plăcut foarte mult ce am văzut în meciul cu Steaua", a spus cel poreclit "Fălcosul".

Şi Anghel Iordănescu s-a declarat extrem de uimit de modul în care Bratu a reuşit să transforme echipa în ultimele luni.

"Am fost, totuşi, surprins de evoluţia echipei Dinamo şi, în mod special, de forţa mentală de a reveni de fiecare dată", a spus fostul selecţioner.

Dinamo nu a mai câştigat campionatul de mai bine de un deceniu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii