Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, și-a tatuat un mesaj sugestiv pe antebrațul stâng

[starttext]






Dănciulescu în cantonamentul echipei de la Săftica: pe mâna stângă se observă expresia în latină // FOTO: Eduard Apostol



Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, și-a tatuat un mesaj sugestiv pe antebrațul stâng.





Danciu-gol și-a tatuat un mesaj care are legătură cu clubul pe care-l reprezintă de 15 ani. Ca fotbalist, antrenor, director sportiv și, mai nou, ca director general. " Cave canem" este expresia în latină impregnată în piele pe antebrațul stâng al oficialului, ceea ce se traduce prin "Păzește-te de câine!".

Ionel Dănciulescu a explicat ce stă în spatele deciziei sale de a-și face acest tatuaj.

"MĂ REPREZINTĂ"
"E clar că este și-un mesaj care are legătură cu Dinamo. Chiar dacă am jucat și în partea cealaltă, și respect acea perioadă, am fost, sunt și voi fi un «câine roșu» toată viața mea. Sunt mândru de acest lucru, iar Dinamo mi-a oferit totul în viață și în carieră.

Mi-am tatuat acel mesaj în latină pe antebrațul stâng, iar pe dreapta am impregnat în piele numele fetiței mele, Diana Maria, și data ei de naștere.

«Păzește-te de câine!» este și un mesaj care mă reprezintă, fiindcă eu sunt un om bun, deschis, care sar în ajutorul oricui, însă bunătatea trebuie interpretată în sens pozitiv, nu ca o slăbiciune. Așa cum familiile romane puneau acest mesaj la poartă pentru a-i atenționa pe intruși că trebuie să se păzească dacă au gânduri necurate", a comentat directorul general pentru GSP.ro.

CARIERĂ PRODIGIOASĂ
Dănciulescu a jucat și la Steaua, unde a câștigat două titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe, a devenit un fotbalist legendar pentru Dinamo, unde a cucerit trei campionate, patru Cupe și o Supercupă a României.

În tricoul roș-albilor a câștigat două titluri de golgeter, iar în 2004 a fost fotbalistul român al anului. Este omul-derby: are 36 jucate, cele mai multe din istoria confruntării, împărțind cu Florea Voinea onoarea de a fi golgeterul all time al duelului, fiecare cu câte 13 reușite.

152 de goluri
a înscris Danciu-gol în tricoul "câinilor" în 355 de meciuri, având în total 214 goluri în 515 partide în Liga 1. E al doilea puncher în clasamentul all time, după un alt dinamovist, Dudu Georgescu (252 de goluri)

FOTO: Eduard Apostol
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii