Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Vârful Mircea Axente nu l-a dezamăgit pe Bratu

[starttext]



FOTO: Raed Krishan

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, s-a felicitat la finalul derby-ului cu FCSB, 3-3, pentru că a insistat pentru achiziționarea atacantului Mircea Axente, 31 de ani.




Vârful nu l-a dezamăgit pe Bratu. A fost titular în premieră într-un meci cu FCSB și a înscris golul de 1-1. Cu o săptămână înainte, Axente contribuise decisiv la golul din care Deian Sorescu a adus victoria cu FC Voluntari.

"Pe Mircea Axente de aceea l-am adus. Am fost aspru criticat și mă bucur pentru el că într-un derby reușește să facă suporterii foarte fericiți.

Eu sper ca, odată cu timpul, să arătăm bine și, dacă în campania din iarnă mai avem nevoie de ceva, să îmbunătățim lotul. Nu mă gândesc la campionat, obiectivul meu e calificarea în play-off", a spus Bratu, la unul dintre interviurile acordate după meciul cu FCSB.

Mircea Axente a mai jucat pentru Dinamo în sezonul 2012-2013, dar abia duminică seara a bifat primul Derby al carierei.

"Mister Bratu așteaptă multe lucruri de la noi, dar mă bucur că a avut încredere în mine. A fost unul dintre cei care m-a dorit enorm la echipă"
Mircea Axente

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii