Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu îi dă replica lui MM: ”Mi-e simpatic. Ne vedem în etapa a doua”

[starttext]



EXCLUSIV | Derby-ul României a început deja în afara terenului. Bratu îi dă replica lui MM: ”Mi-e simpatic. Ne vedem în etapa a doua”




Invitat în cadrul emisiunii Sport Report, Florin Bratu nu a ezitat să-i dea replica lui MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, care a făcut mai multe remarci ironice la adresa dinamoviştilor.


”Mi-e simpatic, nu am mimic cu el, dar are momente când exagerează. Probabil e şi meciul aproape şi îi place, aşa, să iasă în evidenţă, ăsta e adevarul.

Eu înţeleg că e frustrarea destul de mare şi la el acolo, după nereuşita de anul trecut, s-au investit mulţi bani acolo, e şi o frustrare acolo la MM Stoica... Ne vedem în etapa a doua”, a spus Florin Bratu în exclusivitate la Telekom Sport.


Despre galeriile celor două echipe: ”Şi eu dacă eram stelist şi mă uitam către galeria Dinamo rămâneam cu ochii spre ea”, a mai spus Bratu.

Antrenorul lui Dinamo spune că în ciuda celor susţinute de MM Stoica, echipamentul dinamoviştilor s-ar putea să fie mai scump decât cel al FCSB. ”Ţin să-l informez pe MM că s-ar putea să fie mai scumpe astea dacă le punem faţă în faţă. Să nu aibă o surpriză”, a mai spus antrenoruol lui Dinamo.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii