Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste excelentă pentru Florin Bratu: ultimul transfer e apt pentru Derby de România

[starttext]






FOTO: Raed Krishan



Tomislav Gomelt (23 de ani), ultimul transfer al celor de la Dinamo, n-a prins lotul de 18 în prima etapă, în partida cu FC Voluntari, 2-1. Totuși, croatul are toate șansele să fie o soluție pentru derby-ul cu FCSB de duminică.




Mijlocașul de 23 de ani a făcut antrenamente suplimentare pentru a-i prinde din urmă pe colegi, având în vedere că el nu a făcut pregătirea centralizată cu vreo echipă în vară.

POPA ÎN PERICOL
Atacantul Daniel Popa a fost titular în prima rundă și nu s-a lipit la gol, irosind o ocazie uriașă. Acest detaliu l-ar putea costa postul de titular în partida cu FCSB, mai ales că atacantul care l-a înlocuit, Mircea Axente, a avut partea sa de contribuție la reușita victoriei. Axente a șutat în bară, mingea ajungând apoi la Deian Sorescu, cel care a înscris din a doua încercare.

Bratu a apreciat evoluția lui Axente  și a autorului golului, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe Axente să fie în primul "11" la Derby.

FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii