Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Nicolae Dică: "Dinamo se va lupta pentru câştigarea campionatului"

[starttext]





dinamo titlu

Mai mult decât atât, după spectaculosul 3-3 din derby, tehnicianul vicecampioanei crede că Dinamo poate fi o candidată serioasă la titlul de campioană. Principalul atu al alb-roşiilor este Florin Bratu, care face o treabă excelentă pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare.



"Dacă va juca la fel ca în seara asta (duminică - n.r.), cu atitudine, Dinamo sigur se va lupta pentru câştigarea campionatului. Florin e un antrenor tânăr, ca mine, de perspectivă, munceşte mult, e ambiţios şi cred că va avea succes", a declarat Dică, la conferinţa de presă de la finalul partidei de pe Arena Naţională.


Omologul lui Dică rămâne, însă, cu picioarele pe pământ şi evită să vorbească despre obiective. Nici măcar prezenţa în play-off nu reprezintă un subiect la acest moment. "Până acum, lucrurile au ieşit bine, acum echipa va căpăta încredere", a admis, totuşi, Bratu.

Nu doar antrenorul celor de la FCSB vede un viitor important pentru Bratu şi Dinamo. De aceeaşi părere este şi fostul tehnician al alb-roşiilor, Mircea Rednic, cel care a adus ultimul titlu pentru "câini", în 2007.

"Dinamo a fost mult mai organizată, iar viitorul arată bine. La Steaua, diferenţa a făcut-o calitatea jucătorilor, dar, ca echipă, Dinamo a arătat mult mai bine şi e meritat punctul", a spus Rednic.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii