Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor şi Moldoveanu au aderat proiectului socios la Dinamo: au devenit fani cu acte în regulă

[starttext]




Nistor Moldoveanu




Dan Nistor şi Robert Moldoveanu nu mai sunt doar jucători la Dinamo: au devenit şi sociosi cu acte în regulă. Cei doi au aderat proiectului lansat de Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan", prin care fanii pot deveni acţionari.



Nistor şi Moldoveanu au ales varianta de a plăti 48 de euro pe an. Cei care achită această sumă vor avea ca privilegii dreptul la vot pentru alegerea preşedintelui proiectului socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti), urmărirea situaţiei financiare la zi a proiectului, prioritate la cumpărarea biletelor şi abonamentelor şi 10% reducere la evenimentele din cadrul proiectului.


Suporterii care aleg să plătească 1.948 de euro pe an vor avea prioritate la achiziţia de excursii alături de jucători şi staff la meciurile oficiale, amicale sau cantonamente, vor intra în grupul exclusivist „Elita DDB” alături de ambasadorii programului şi vor avea inscripţionat numele pe al treilea rând de echipament oficial de joc, începând cu sezonul 2019-2020.

Dan Nistor (30 de ani) a ajuns la Dinamo în vara lui 2016, de la Pandurii, şi a revenit în ianuarie 2018 în Ştefan cel Mare, după jumătate de an la CFR Cluj.

Robert Moldoveanu (19 anI) este un fost junior al lui Dinamo, care l-a împrumutat în prima jumătate a lui 2017 la FC Braşov.

Dinamo joacă derby-ul cu FCSB duminică, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii