Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: "Cred că valoarea echipei o vom vedea după 8-9 etape'' 😲

[starttext]



Nistor si Marica



Chiar dacă au avut vacanţa mai scurtă din cauza play-out-ului, dinamoviştii se tem că vor mai avea nevoie de timp pentru a reintra în formă. Dan Nistor, unul dintre fotbaliștii care au evoluat în "Ștefan cel Mare" în sezonul trecut, a spus că echipa lui Florin Bratu își va arăta forma maximă abia în a doua jumătate a turului din sezonul regulat.


"Cred că valoarea echipei nu o vom vedea după primele două meciuri. Cred că după 8-9 etape aș putea să vă spun mai multe", a spus Dan Nistor, după prezentarea noului echipament.


În replică, Ciprian Marica, intrat în direct prin telefon, spune că dacă lucrurile stau așa la Dinamo atunci situația nu este tocmai bună.

"Ar fi trist. Campionatul începe cu prima etapă și trebuie să fii pregătit încă de la prima etapă. Îmi aduc aminte că eram la Steaua și la fel se punea problema. Îl auzeam pe Renghencampf, care spunea că vom fi în formă peste câteva etape, ceea ce mi se părea deplasat. Trebuie să fii în formă la prima etapa, eu așa știu", a spus Marica, care a continuat: "Danciu, de acord?", iar oficialul dinamovist, prezent in studioul Digi Sport, i-a răspuns: "Da sunt de acord, trebuie să fim în formă bună la fiecare partidă".

Dinamo începe noul sezon, în direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00, contra Voluntariului.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii