Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au pornit seria aroganțelor la adresa FCSB: "Katsikas a marcat mai multe goluri decât atacantul lor" » Nici Becali n-a scăpat

[starttext]




Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a uitat de sezonul dezastruos pe care "câinii" l-au avut și a început războiul cu marea rivală FCSB. Cele două echipe se vor întâlni în etapa a doua din Liga 1.




"Ei (n.r. FCSB) au un atu faţă de noi în ceea ce priveşte valoarea lotului, cota jucătorilor. «Mbappe» de la FCSB valoarează 15-20 de milioane de euro. Dar să nu uităm că jucătorul nostru, Katsikas, are mai multe goluri în sezonul trecut decât atacantul lor, Alibec!

Nu putem să-i stabilim un preţ lui Katsikas. Nu avem vise d-astea, să cerem zeci de milioane pentru un jucător", a declarat Bălănescu la ProSport Live.

Grecul Giorgos Katsikas (28 de ani) a marcat trei goluri în sezonul trecut din Liga 1, în timp ce Denis Alibec (27 de ani) a punctat o singură dată.
3 EPISOADE CU BĂLĂNESCU ÎN PRIM-PLAN:
"Am vrut să-i oftic pe rapidişti!": În 2012, după un joc Dinamo - Rapid, cîştigat de "cîini" cu 2-1, Bălănescu a mimat că îi sărută mîna arbitrului asistent Zoltan Szekely, pretext pentru rapidişti să conteste vehement arbitrajul din acel joc. Atunci, secretarul lui Dinamo s-a apărat: "Ca să-i oftic pe rapidişti, am dat mîna cu domnul Szekely şi mi-am pupat mîna. A fost doar o glumă, nimic mai mult. M-am bucurat, nu am făcut nimic greşit".
Scandal cu MM: În 2013, la sfîrşitul meciului Dinamo - Steaua, 1-2, Bălănescu s-a "răfuit" şi cu preşedintele Stelei, Mihai Stoica. Conflictul a început la pauza acelui joc, cînd cei doi au început un schimb dur de replici. La finalul jocului, în zona vestiarelor, cei doi "oficiali" s-au încăierat şi au fost despărţiţi cu greu de oamenii de securitate, dar şi de Laurenţiu Reghecampf şi Ionel Dănciulescu.
Conflict cu Iordănescu: În decembrie 2015, Edward Iordănescu, pe atunci antrenor la Tg. Jiu, a fost eliminat în prelungirile meciului Dinamo - Pandurii, 2-1, pentru proteste. În drumul spre vestiare, antrenorul s-a contrat dur cu Bălănescu şi, deşi tehnicianul a părut că încearcă să aplaneze conflictul, secretarul general al "cîinilor" s-a enervat mai rău, conflictul fiind stopat cu greu de oamenii de ordine. "În afara faptului că am fost înjurat, nu s-a întîmplat nimic. Păcat, Dinamo e un club de tradiție, nu e normal să aibă un "oficial" ca Bălănescu. După a venit la mine și și-a cerut scuze că m-a înjurat de morți și de familie", declara Iordănescu la acel moment.


FCSB - Dinamo se va juca în etapa a doua din Liga 1 pe 29 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. "Câinii" vor deschide campionatul cu FC Voluntari, duminica aceasta, tot de la ora 21:00.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii