Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, s-a detașat în clasamentul celor mai buni pasatori în activitate din prima divizie

[starttext]




Nistor e un om important și pe teren, și în vestiarul dinamoviștilor Foto: Raed Krishan



Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, s-a detașat în clasamentul celor mai buni pasatori în activitate din prima divizie.




"Dan Nistor este un lider adevărat pentru Dinamo". E afirmaţia întâlnită la mai mulţi specialişti din lumea fotbalului, enunţată şi de Basarab Panduru, fostă glorie a Stelei, la TV Telekom Sport. Duminică seara, mijlocaşul central de 30 de ani a avut o fază prin care a destabilizat apărarea Voluntariului la scorul de 1-0 pentru ilfoveni, a trecut de trei adversari şi a oferit un assist simplu şi eficient pentru golul egalizator al lui Salomao.

S-a terminat în cele din urmă 2-1 pentru "câini", iar Nistor s-a detaşat cu acea reuşită în clasamentul celor mai buni pasatori în activitate din Liga 1. Are 44 de assist-uri.

"NU SE TRECE UŞOR PESTE DEZASTRU"
Îndepărtat de Contra din lotul lui Dinamo în vara trecută, neplăcut nici de Petrescu la CFR, Nistor are atmosfera perfectă în Ştefan cel Mare sub comanda lui Bratu. Decar, cu banderola la braţ, apreciat de colegi şi de suporteri şi un bun motivator. Nu se ascunde în spatele unei victorii cu iz de play-out.

"Suntem conştienţi că anul trecut a fost unul dezastruos şi nu se trece uşor peste aşa ceva. Acum, avem încredere pentru viitor, însă ne cunoaştem lungul nasului, ştim că n-am realizat decât o victorie normală în prima etapă de campionat. Copiii talentaţi de la Dinamo trebuie susţinuţi de noi cei cu experienţă şi împreună să muncim mai mult", a comentat Dan.

2 GOLURI ŞI 3 ASSIST-URI CU FCSB
Nistor are 5 Derby-uri de România în palmares, două goluri şi trei assist-uri. "Pe noi ne interesează numai Dinamo, mai avem câteva meciuri până să intrăm în forma optimă, ca echipă. Cei de la FCSB vor avea o partidă și la mijlocul săptămânii, în cupele europene, poate fi un mic avantaj pentru noi, însă într-un derby nu există oboseală. Avem de luat şi o revanşă după ce-am fost egalaţi în prelungiri la ultimul duel, vrem să le oferim victoria suporterilor noştri. Vom juca până la ultima picătură de energie, extrem de motivaţi", a mai comentat liderul roș-albilor.

TOPUL CELOR MAI BUNI PASATORI DIN LIGA 1 ÎN ACTIVITATE
Nume (club) / Assist-uri
1. Nistor (Dinamo) 44
2. C. Deac (CFR Cluj) 41
3. M. Roman I (FC Botoşani) 37
4. A. Cristea (Poli Iaşi) 35
5. Culio (CFR Cluj) 34
6. Vl. Achim (Viitorul) 22
7-9. J. Morais (FCSB)
         Hanca (Dinamo)
         Bawab (Concordia) 21
10. M. Cristescu (Concordia) 20

3
goluri şi 4 pase decisive a reuşit Nistor în 2016-2017, în 29 de meciuri

7
assist-uri a reuşit decarul roş-albilor în returul 2017-2018, plus un gol, în 18 partide

10.000 €
e salariul lunar al lui Nistor în Ştefan cel Mare

"Dan ştie ce se cere la Dinamo, e un exemplu pentru fotbaliştii tineri din lot. Îi motivează cum poate mai bine, le-a arătat tot felul de filmuleţe ca să-i introducă în atmosfera echipei înainte de Derby"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

FANI / O PELUZĂ DE "CÂINI"
Dinamoviştii au transmis ieri că vor avea 8.600 de bilete în peluza oaspeţilor de pe Naţional Arena, la Derby-ul cu FCSB. Tichetele, care costă 15 lei, sunt puse în vânzare deja la casele stadionului din Ştefan cel Mare, programul fiind 10:00-20:00. Fanii din Provincie îşi pot rezerva tichetele prin intermediul bilete@pchdinamo.ro, apoi de la stadion le pot ridica, având acolo posibilitatea şi de a-şi face card de socios

Foto: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii