Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii au cerut să joace în Derby de România, cu cel de-al treilea rând de echipament, dedicat suporterilor, unul în care ”câinii” au învins rivala de trei ori

[starttext]





Jucătorii au cerut să joace în Derby de România, duminică, de la ora 21:00, cu cel de-al treilea rând de echipament, dedicat suporterilor, unul în care ”câinii” au învins rivala de trei ori, golaveraj 10-3.





"Câinii roșii" se vor prezenta în negru la Derby de România de duminică. Fotbaliștii lui Florin Bratu au solicitat să joace în al treilea rând de echipament, unul pe placul suporterilor, având în vedere că este primul în topul vânzărilor după prezentarea oficială. Până și emblema clubului pe acest tricou este cu alb și negru, personalizată pe modelul sponsorului tehnic, iar pe piept apar desenați cei doi câini de pe stemă.

A fost dorința suporterilor și reprezintă, conform declarațiilor oficiale, și un omagiu adus fotbaliștilor care s-au sacrificat pentru club de-a lungul anilor.

I-au umilit
Elevii lui "Bratone" vor să se apropie din nou de fani, după primăvara de play-out, dar la mijloc mai există și o superstiție. Dinamo a mai avut echipament negru în istoria recentă a clubului în ediția 2016/2017, iar "câinii" au învins-o atunci de trei ori pe FCSB. De fapt, și-au umilit rivala, în campionat și-n Cupa Ligii, pe care aveau s-o câștige, chiar înainte de a se anula competiția. Hanca, Mahlangu sau Nistor au învins și-au dat gol rivalilor în cele trei succese, consecutive, din perioada noiembrie 2016 - martie 2017: 3-1, 4-1 și 3-1.

1 remiză
și-o înfrângere au înregistrat "câinii" sezonul trecut cu FCSB, ultimul succes direct datând din mai 2017, scor 2-1

230 de lei
costă un tricou al dinamoviștilor, cele oferite spre vânzare fiind identice cu acelea în care evoluează jucătorii

"Noi ne gândim doar la victorie și să-i facem fericiți pe suporteri. Eu cred că vom câștiga. Ar fi fantastic să dau gol. Știm că întâlnim o echipă foarte puternică, dar și noi avem o mare poftă de performanță"
Diogo Salomao, mijlocaș Dinamo

"Am crescut în spiritul lui Dinamo, acela de a trebui să-ți învingi mereu rivalii, așa că suntem conștienți că trebuie să batem Steaua. Am învins în derby-uri la juniori, sper să fie bine și la prima echipă. Normal, visul meu cel mare e să joc într-un astfel de meci și să dau gol"
Denis Ciobotariu, fundaș Dinamo

PRONOSTIC
"Egal cu multe goluri"
Marius Șumudică, în prezent la Al Shabab (Arabia Saudită), a fost dorit de ambele echipe ce vor juca Derby de România. Antrenorul a declarat ieri pentru Gazetă: "Eu cred că se va termina la egalitate, mi-aș dori ca meciul să fie unul spectaculos, cu goluri multe. Va fi o partidă mai echilibrată decât în anii trecuți, "câinii" vin cu un suflu nou. Sper ca românii să asiste la un meci frumos, care să mai crească nivelul campionatului".

sursa:
[endtext]

Comentarii