Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacție oficială a lui Dinamo despre ultimul transfer! "Ne-a furat o Cupă" 😊


[starttext]







Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor. Deși Negoiță a impus restricții financiare serioase, "câinii" au făcut un efort și s-au înțeles cu Tomislav Gomelt, 23 de ani.




Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, face portretul noului transfer al "câinilor".

- Domnule Dănciulescu, a surprins aducerea lui Gomelt.
- Este un jucător important, pe care ni l-am dorit cu toții foarte mult. A fost o țintă mai veche a noastră, la care nu am renunțat niciun moment.
- Cum au decurs negocierile?
- Florin a insistat foarte mult pentru Gomelt, iar conducerea clubului a făcut toate eforturile pentru a-l aduce. Sperăm ca Gomelt să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei.
- Ce fel de jucător este?
- Este un număr 10, din punctul meu de vedere poate juca pe orice poziție la mijlocul terenului. E un fotbalist în care avem mare încredere. Are un CV bun, a jucat în Italia, Spania, a confirmat și la CFR. În tricoul clujenilor ne-a furat o Cupă (râde). Sperăm să se revanșeze acum și să ne ajute să facem performanță.
- În ce formă fizică este Gomelt în acest moment? Poate juca?
- Va fi supus mai multor teste fizice amănunțite pentru a vedea exact în ce formă este.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii