Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Tatuaj imens după primul trofeu al carierei pentru Robert Moldoveanu

[starttext]


moldoveanu






Robert Moldoveanu a decis să marcheze cum se cuvine câștigarea Cupei României României la Under 19 ani și și-a făcut un tatuaj superb. Atacantul de 19 ani a obținut trofeul pe 27 mai, când Dinamo a învins-o pe rivala FCSB, la penalty-uri, iar Moldoveanu a marcat golul egalizator pentru "câinii roșii" în minutul 60. Atacantul a transformat apoi și una dintre loviturile de departajare, iar Dinamo s-a impus cu 10-9.




Ca urmare, Robert și-a tatuat pe gamba dreaptă momentul în care ridică trofeul deasupra capului, cu textul "Campionii se nasc din suferință". A fost primul trofeu al carierei obținut chiar împotriva marii rivale.

Cariera lui Robert Moldoveanu a fost pusă la grea încercare, deși are o vârstă fragedă. Nici nu împlinise 19 ani, iar jucătorul suferise deja 3 operații la ambii genunchi. În februarie, pentru a fi ferit de accidentări, și-a tatuat pe fiecare tibie câte o cruce, iar acum a urmat tatuajul de pe gambă.

Mai întâi, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și o ruptură de menisc la genunchiul drept, după ce un adversar i-a căzut peste picior. După o jumătate de an și-a mai rupt o dată meniscul, iar apoi și-a rupt ambele ligamente încrucișate. În total, accidentările l-au ținut departe de gazon doi ani.

Acum, Robert Moldoveanu ar putea juca în primul său derby al României, cel cu FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii