Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Discurs de mare antrenor al lui Florin Bratu: "Dinamo nu avea acest lucru în ADN!''

[starttext]




Foto: Cristi Preda





FCSB - DINAMO 3-3 //  Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, a avut un discurs extrem de echilibrat la finalul derby-ului cu FCSB, încheiat 3-3. Antrenorul dinamovist și-a felicitat jucătorii pentru cele 3 reveniri din timpul meciului și e convins că în urma acestui meci poate construi o echipă puternică în "Ștefan cel Mare".




"A fost un spectacol fotbalistic foarte bun, cum de mult nu s-a mai văzut într-un Steaua - Dinamo. Au fost greșeli de ambele părți, dar mă bucur pentru echipa mea. Mă bucur că am revenit de 3 ori. I-am felicitat pe jucători și le-am spus că din această ambiție, din această revenire, putem construi o mare echipă. Puteam înscrie golul de 4-3, dar cred că rezultatul e echitabil.

E dificil de pe margine în derby, însă e provocator. Mi-a plăcut acest lucru. FCSB e o echipă mare, cu jucători foarte buni și investiții foarte mari. Tocmai de aceea sunt mândru, toată lumea vorbește că la Dinamo nu se fac investiții, dar priviți că am făcut față unei echipe de top.

Sunt lucruri pe care trebuie să le remediem, trebuie să lucrăm la antrenamente. Lucrul cel mai important e că am revenit de 3 ori. Am jucat împotriva unui stadion ostil și am revenit de fiecare dată. Se pare că funcționează ceea ce lucrez cu jucătorii din punct de vedere mental", a spus Bratu.

"DINAMO NU AVEA ACEST LUCRU ÎN ADN! ÎMI RESPECT JUCĂTORII DE 10 ORI MAI MULT"
Bratu a analizat erorile din defensivă de la primele două goluri primite de echipa sa: "La golul lui Gnohere, Popovici era în marcaj. La golul doi, Sergiu Hanca trebuia să stea la prima bară. Sunt sigur că acești jucători, pe care îi respect de 10 ori mai mult după acest meci, vor reuși să învețe din greșeli. Sperăm ca din aceste reveniri pe care le-am reușit să formăm un grup din ce în ce mai unit.

Nu scorul în sine mă mulțumește, ci faptul că jucătorii au dat dovadă de caracter și au reușit să revină de 3 ori. Dinamo nu avea în ADN ideea de a reveni și a se bate cu ea însăși. Am întâlnit o echipă puternică, dar am rezistat foarte bine. Am fost criticat de foarte mulți oameni că în play-out nu jucăm cu presiune și că jucăm bine pentru că nu avem presiune. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar Dinamo joacă fotbal, produce un fotbal ofensiv și înscrie. Restul problemelor le vom rezolva la antrenamente", a declarat Florin Bratu, la Look TV.

Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii