Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Rivaldinho are o afecţiune cronică din perioada petrecută la Dinamo!”

[starttext]




”Rivaldinho are o afecţiune cronică din perioada petrecută la Dinamo!” Dezvăluiri incredibile făcute de bulgari. Cazul ciudat al fiului lui Rivaldo




Rivaldinho suferă de o problemă medicală cronică, pe care ar fi dobândit-o din perioada în care juca pentru Dinamo, scrie presa bulgară. Fiul lui Rivaldo n-a reuşit să se impună nici la Levski Sofia, echipă la care s-a transferat în ianuarie 2018.



Atacantul brazilian a plecat de la Dinamo în ianuarie 2018 şi a semnat cu Levski Sofia, dar nici aici n-a jucat prea mult. A avut în total opt apariţii, timp în care a marcat o singură dată. În prezent, Rivaldinho are probleme medicale şi alternează antrenamentele la sală cu şedinţele de pregătire uşoare.

Site-ul Sportal.bg scrie că Rivaldinho ar suferi de o afecţiune cronică şi s-a ales cu ea din perioada petrecută la Dinamo: ”Fiul legendei Rivaldo suferă de o problemă cronică pe care a dobândit-o în timpul şederii sale la Dinamo. De aceea ”câinii roşii” s-au despărţit atât de uşor de el”, scriu cei de la Sportal.bg. Bulgarii nu oferă însă detalii despre afecţiunea care-l chinui pe Rivaldinho.


Potrivit sursei citate, cei de la Levski fac eforturi pentru a-l recupera pe atacantul brazilian. În cazul în care nu vor reuşi, contractul lui Rivaldinho va fi reziliat.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii