Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Se știe arbitrul pentru Derby de România!

[starttext]







Ovidiu Hațegan este arbitrul care va conduce la centru partida dintre FCSB și Dinamo, care este programată mâine, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



Cel mai bine cotat arbitru român va fi ajutat la tușe de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Alexandru Deaconu și Constantin Stănescu.

Născut la Arad, arbitrul de 38 de ani a debutat în Liga 1 în 2006, într-un Gloria Bistrița - FC Vaslui, 3-0. De atunci a adunat 228 de meciuri în Liga 1.

Pe Dinamo a arbitrat-o în 38 de jocuri. "Câinii" au obținut 13 victorii, 16 remize, iar de 9 ori au pierdut. În schimb, pe FCSB a arbitrat-o de 33 de ori, iar viecampioana a câștigat 14 meciuri, 11 dintre dueluri le-a terminat la egalitate, iar de 8 ori a pierdut.

FCSB nu a pierdut niciodată pe teren propriu cu Ovidiu Hațegan la centru. A remizat de 5 ori și a obținut 3 succese. Chiar și așa, Hațegan e considerat un arbitru cu noroc pentru dinamoviști, având mai multe erori pro Dinamo în ultimii ani.

Gazeta chiar a realizat un material special în martie 2017 în care a analizat prestația lui Hațegan la meciurile lui Dinamo în ultimele sezoane.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii