Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristi Munteanu: "Penedo nu a greșit la gol! A fost cel mai bun jucător"

[starttext]




FOTO: Raed Krishan

Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo, a vorbit despre portarul "câinilor", Jaime Penedo, despre care a spus că nu a greșit la golul marcat din corner de Florinel Coman.



"La gol nu a fost vina lui Penedo. Mai mult ca sigur Bratu pusese un om la bară (n.r. după meci, Florin Bratu a spus că Sergiu Hanca trebuie să stea lângă bară). Hanca nu a stat la niciun corner lângă bară. Portarul, din punctul meu de vedere, nu poate ajunge la bară. Trebuie să fie un om lângă bară, iar portarul să stea pe colțul lung. Nu e vina lui Penedo, el a încercat să apere. A greșit Hanca.

Penedo, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun jucător de la Dinamo. De departe. A avut intervenții formidabile, iar la gol nu a fost vina lui. A scos multe mingi când Steaua avea un gol avantaj", a declarat Cristi Munteanu la Pro X.

"A fost un meci superb. Dinamo a revenit de 3 ori. Se vede că Bratu știe să îi motiveze pe jucători. Discursul lui e foarte bun"Cristi Munteanu

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]




Comentarii