Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu ar putea forța un transfer recent în primul "11" cu Voluntari » Un jucător de bază este incert!

[starttext]




Gomelt (dreapta) a jucat ultimul său meci în Liga 1 pe 30 aprilie 2017, în CFR - CSU Craiova 0-3 Foto: sportpictures.eu


May Mahlangu nu este la potențialul său maxim, astfel că Florin Bratu l-ar putea folosi duminică, cu Voluntari, pe mijlocașul transferat acum 3 zile. Tomislav Gomelt.



Dinamo se duelează duminică cu FC Voluntari, iar Florin Bratu are deja primele dureri de cap! Unul dintre jucătorii săi de bază este incert pentru jocul din prima etapă.

May Mahlangu, 29 de ani, a revenit la antrenamente abia de 3 zile după niște probleme musculare care l-au chinuit încă din cantonamentul din Polonia și care l-au făcut în perioada de pregătire să joace un singur amical. Tehnicianul lui Dinamo nu ar vrea să-l forțeze pe May pentru a nu risca o recidivă, dar nu a luat încă o decizie defenitivă.

"Mitraliera" îl mai are ca variantă pe Tomislav Gomelt, 23 de ani. Mijlocașul croat a venit în Ștefan cel Mare acum 3 zile și este în formă fizică relativ ok. Antrenorul lui Dinamo nu s-a hotărât încă cu cine va începe împotriva ilfovenilor și va lua o decizie clară în ziua partidei, în funcție de ce îi transmit Mahlangu și staff-ul medical dinamovist.

Dinamo - Voluntari se va juca în Ștefan cel Mare duminică de la ora 21, în direct la TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.
2
goluri în 35 de meciuri a marcat Mahlangu în sezonul trecut de Liga 1

Foto: sportpictures.eu
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii