Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Derby fără favorită! "FCSB joacă după ureche, nu e o echipă! Pe Rudar o bătea orice echipă"

[starttext]





FCSB - Dinamo 2018-2019


Gabi Balint a fost toată vara un critic aspru al strategiei de la FCSB, în frunte cu campania de transferuri. Victoria cu Rudar, din al doilea meci oficial al sezonului, nu l-a impresionat pe fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, care consideră că primul Derby al fotbalului românesc nu are o favorită, în acest moment.


Chiar dacă lotul și ambițiile i-ar îndreptăți pe cei de la FCSB să spere la o victorie împotriva rivalei istorice, prestațiile de până acum nu au dat satisfacție. Balint spune că nu a văzut nimic elaborat și consideră că roș-albaștrii "joacă după ureche" și previzibil.


"Întotdeauna, la începuturile de campionate de la noi, nu poți să faci o analiză clară, să spui că echipa respectivă a început în forță. Parcă toate au ceva de pus la punct. Și la FCSB, și la Dinamo... Mă uitam și la rezultatele din prima etapă, la surprizele care au fost. Asta nu spune nimic. FCSB - Dinamo rămâne un meci disputat. Din ce am văzut până acum, sunt împărțite șansele. Nu pot să spun că e favorită vreuna dintre echipe, în momentul ăsta", a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Nu mi-a plăcut FCSB cu Rudar. Cu ce echipă a jucat... nu te supăra, dar orice echipă din campionatul nostru o bătea. Asta e părerea mea. A fost un joc plictisitor, în care s-a văzut clar diferența de valoare și chiar individuală, dar nu ca echipă. Deocamdată, FCSB nu arată ca o echipă, la ce am văzut se joacă după ureche, previzibil... nu văd nimic elaborat", a mai spus fostul atacant al Stelei.

"Poate încă e devreme, poate e nevoie de timp ca jucătorii să își regleze relațiile de joc. Sistemul contează, de multe ori se face în funcție de jucătorii pe care îi ai și de preferința antrenorului, care de multe ori își aduce jucătorii de care are nevoie", a adăugat Balint.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii