Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu: "Are două anotimpuri la Dinamo, să nu vorbească el de ADN"




[starttext]


FOTO: Gazeta Sporturilor


Legenda dinamovistă Cornel Dinu (69 de ani) a analizat derby-ul dintre FCSB și Dinamo, încheiat 3-3, și îi critică pe ambii antrenori: pe Dică pentru că s-a retras la 1-0 și pe Bratu pentru că a vorbit despre "ADN-ul lui Dinamo".




"FCSB e vinovată. În momentul când ai 1-0, te duci peste adversar și ataci. Așa e la război, luați-o de la Scipio și Hannibal. Steaua a stat în expectativă, s-a retras, apoi Dinamo a egalat.

Am văzut niște antrenamente ale lui Katiskas, se antrena cu o paletă de ping-pong și făcea pași de tango. Ăsta e antrenament de fotbal? Iertați-mă, domnilor!

Probabil că asta îi lipsește lui Bratu, apărarea. Oricum, nu trebuie să vorbească  Bratu de ADN-ul lui Dinamo pentru că nu știe ce înseamnă. Are vreo două anotimpuri la Dinamo, nu știe el. Nu poți să-i ceri lui Bratu să știe că cel mai frumos Dinamo - Steaua s-a jucat în 1964. Steaua a condus, dar Dinamo a câștigat atunci finala Cupei cu 5-3", a  spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

"Nu scorul în sine mă mulțumește, ci faptul că jucătorii au dat dovadă de caracter și au reușit să revină de 3 ori. Dinamo nu avea în ADN ideea de a reveni și a se bate cu ea însăși"
 Florin Bratu, la finalul meciului cu FCSB

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii

  1. Dinule nu îl mai critica pe bratu este antrenorul de care Dinamo are nevoie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo....bine zis...Dinu a fost mare ca fotbalist...dar Dinamo-Foresta...ce draku sa mai ne aducem aminte...Stilul Bratu trebuie la Dinamo...succes Florin in continuare...👍

      Ștergere

Trimiteți un comentariu