Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






"Dacă eram la Chelsea, voiam jucători de 100 de milioane". Bratu, despre campania de achiziții a lui Dinamo

[starttext]



bratu




FCSB - Dinamo | Deși FCSB a pierdut în prima etapă a Ligii 1, iar Dinamo a câștigat, roș-albaștrii sunt considerați favoriți, în marele derby care se va juca mâine seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.




Deși recunoaște că marea rivală are un lot cu nume mai importante, în care s-au investit sume mari, antrenorul "câinilor", Florin Bratu, spune că e mulțumit de jucătorii pe care îi are, chiar dacă în Ștefan cel Mare nu s-au făcut transferuri sonore.


"Au venit jucători pe care i-am dorit. Avem un lot echilibrat după venirea acestui fundaș dreapta de valoare (Kino Delorge - n.r.). Are 20 de ani și sper să îl vedem că o să se impună și o să fie un nume notabil pentru Dinamo.

Dacă eram la Chelsea, îmi doream jucători de 100 de milioane. Însă ne raportăm la bugetul pe care îl avem și la situația de la Dinamo. Avem jucători tineri, cu experiență și vrem să îmbinăm aceste lucruri, pentru că am văzut în play-out că lucrurile au funcționat destul de bine", a declarat Bratu.

Tehnicianul alb-roșiilor a vorbit și despre un posibil interes pentru Cristian Lopez, fostul atacant de la CFR Cluj, aflat și pe lista rivalilor de la FCSB: "Era destul de greu să se realizeze acest transfer, așa că nu ne-am gândit. Au fost câteva vorbe pe care le-am schimbat cu impresarul, dar acolo s-a terminat totul".

La rândul său, directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a precizat că, pentru moment, nu se mai pune problema vreunui transfer în Ștefan cel Mare.

"Deocamdată, e închisă perioada de transferuri, dar niciodată nu poți ști ce va fi peste o săptămână-două", a precizat oficialul dinamovist.

Mircea Axente, Tomislav Gomelt, Deian Sorescu, Sergiu Popovici și Kino Delorge sunt jucătorii aduși în această vară de Dinamo. Toți au fost transferați gratis.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii