Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă, pus la zid de Rednic: "Să nu se mai spună că a investit. Nu are ambiţie". Când va reveni la Dinamo

[starttext]





Rednic Negoita




Mircea Rednic e necruţător cu patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, de care s-a despărţit la finalul sezonului 2015-2016, deşi a dus echipa în finala Cupei României. Fostul antrenor al "câinilor" e pesimist în privinţa viitorului trupei din Ştefan cel Mare cu Negoiţă finanţator şi îi contestă investiţiile acestuia.




"Nu regret nimic. Am încercat, dar dacă oamenii de acolo nu au înţeles... eu chiar am rămas surprins, nu ştiu ce i-a deranjat, m-am încadrat în bugetul pe care mi l-au spus la început legat şi de salarii şi prime, nu mai vorbesc de jucătorii care au venit gratis, cu salarii până în 6.000 (n.r. euro pe lună), după care au fost vânduţi. Şi acum a mai luat ceva bani de pe Mevlja. Ce m-a deranjat: eu aveam salariul cât are Bratu acum, iar după mine au venit antrenori care au câştigat mai mult. Poate l-a deranjat că nu putea să se implice, habar nu am, nu vreau să fac greşeli. Eu nu regret nimic, el ar trebui să regrete. Singurul lucru pe care îl regret e situaţia în care a ajuns Dinamo şi mă doare pentru suporteri. Asta e politica lui, aşa vede el Dinamo, dar cred că Dinamo merită mai mult şi nu cu mari investiţii, să nu se mai spună că a investit, că ştiu ce a investit", l-a pus la zid Rednic pe actualul patron al lui Dinamo.


Mircea Rednic exclude posibilitatea de a reveni la Dinamo cât timp clubul va mai fi condus de Ionuţ Negoiţă.

"(Aţi mai reveni la Dinamo?) Când pleacă Negoiţă. Am mai zis o dată, când Borcea nu o să mai fie la echipă, eu vin. Acum spun la fel, revin când Negoiţă nu o să mai fie patronul acestei echipe. Nu ai ce să faci cu un om care nu are ambiţie", a atacat antrenorul saudiţilor de la Al-Faisaly.

Mircea Rednic a jucat şapte ani pentru Dinamo, între 1983 şi 1990, şi a avut trei mandate pe banca "alb-roşiilor": 2006-2007, 2008-2009 şi 2015-2016. A cucerit două titluri şi trei Cupe ca jucător şi un titlu ca antrenor cu gruparea din Ştefan cel Mare.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii