Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Deian Sorescu: ”Am văzut meciul lor cu Rudar, i-am analizat. Sunt de bătut!''

[starttext]





FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, LIGA 1 BETANO (22.07.2018)



FCSB - Dinamo | Marele derby al fotbalului românesc, programat duminică, 29 iulie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, se anunță a fi extrem de interesant, mai ales că roș-albii promit o evoluție de zile mari.  Deian Sorescu (20 de ani), fotbalistul care a înscris golul victoriei ”câinilor” cu Voluntari în prima etapă, scor 2-1, spune că el și colegii săi nu sunt prea impresionați de forma rivalilor. Mai mult, fotbalistul care va fi titular pe ”Arena Națională” n-a fost deloc afectat de declarația pe care a dat-o Gigi Becali și prin care a comparat-o pe Dinamo cu Rudar Velenje.




”Am văzut meciul lor cu Rudar, i-am analizat. Sunt de bătut! Așa că nu trebuie să băgăm prea mult în seama declarația aceasta. Vom vorbi după meci”, a spus Sorescu. Fotbalistul abia așteaptă Derby de România, mai ales pentru spectacolul pe care-l promit iar fanii roș-albilor. ”N-am văzut niciodată live o coregrafie a lui Dinamo, așa că abia aștept să o văd la ora jocului. Mai ales că n-a am mai fost până acum la vreun derby”, a mai precizat mijlocașul.


Sorescu,adus în această vară de la ASU Poli Timişoara, a avut parte de un debut de vis: a înscris la chiar primul său meci în Ştefan cel Mare golul de 3 puncte în prima rundă. Tehnicianul Florin Bratu are de gând să răsplătească atât reuşita, cât şi atitudinea tânărului fotbalist, care s-a remarcat în cele 30 de minute petrecute pe teren.

Astfel, tehnicianul lui Dinamo are de gând să-l titularizeze pe Sorescu în derby-ul cu FCSB. Bratu îl va trimite pe tânărul fotbalist în primul 11 în partida de pe Arena Naţională, chiar în locul celui pe care l-a înlocuit în weekend-ul trecut - Robert Moldoveanu.

Sorescu va fi titular astfel pe postul de extremă dreapta în modului 4-3-3 folosit de Florin Bratu.

Derby de România, FCSB - Dinamo, se va disputa duminică, 29 iulie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii