Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo reacționează după ce a fost anunțat transferul iminent al lui Diego Fabbrini








Dinamo și FC Botoșani luptă pentru Diego Fabbrini. Ionel Dănciulescu a oferit o primă reacție despre eventualul transfer al mijlocașului de 29 de ani, care ar putea veni sub formă de împrumut de la CSKA Sofia.

”Fabbrini e un jucător care ne-a interesat foarte mult pe noi. Am vrut să îl lăum, dar în acest moment el este sub contract cu cei de la CSKA Sofia. E un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult.

E un jucător care s-a impus în campionatul românesc și un jucător care ne-ar putea ajuta. Mai multe detalii nu vă pot nici eu da”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport Special.


Dinamo și FC Botoșani, cele două variante pentru Fabbrini
Fabbrini este bine cunoscut în România, după ce în ultimul sezon a evoluat pentru FC Botoșani. Italianul, care este cotat la 1 milion de euro de transfermarkt, a mai fost dorit de Dinamo și în trecut, însă "câinii" nu au reușit să-i îndeplinească cerințele financiare.

Astfel, fotbalistul a semnat în cele din urmă cu CSKA Sofia, la sfârșitul lunii mai, însă nu s-a acomodat la noua echipă, astfel că bulgarii au acceptat să-l împrumute pe acesta la gruparea din Ștefan cel Mare.

Fabbrini a fost în permanent contact și cu Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, însă, în cele din urmă ar fi preferat un transfer la Dinamo.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii