Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Marin: ”Intram să jucăm până la sacrificiu pentru acest club care ne-a crescut ca oameni, nu doar ca sportivi”









Ion Marin (64 de ani), cvintuplu campion cu Dinamo, a vorbit cu tristețe despre situația tragică în care a ajuns echipa sa de suflet, care e pe ultimul loc în Liga 1 după 6 etape. 

Cel poreclit „Săpăligă” i-a criticat în termeni duri pe actualii jucători, acuzând apoi îndepărtarea lui Cornel Dinu din club. 

„Acest dezastru e construit în timp. S-a mers din greșeală în greșeală. E un lot foarte slab, degeaba discutăm de antrenor. E o mare deziluzie faptul că acești jucători care au ajuns la Dinamo n-au nici măcar ambiție, n-au o atitudine pozitivă. Nu se vede nimic la Dinamo, de aici trebuie plecat. Sper că jucătorii vor avea o altă exprimare în perioada următoare. Ei nu știu ce să facă în teren, nici măcar nu vor să joace!

În anii '80, Dinamo avea cel puțin 5 jucători crescuți în propria pepinieră. Eram crescuți în spiritul echipei, nu cred că mai există așa ceva. Conta atitudinea pe care o aveam, conta că, indiferent cine intra în teren, eram o familie. Intram să jucăm până la sacrificiu pentru acest club care ne-a crescut ca oameni, nu doar ca sportivi.

Nu știu dacă Dusan Uhrin poate redresa ceva. E benefică venirea lui, dar aș vrea să spun că există și antrenori români care puteau veni. La Dinamo este o presiune incredibilă acum, e o situație foarte dificilă, căreia îi e greu să-i faci față”, a declarat Ion Marin, la Pro X. 

„E normal ca Dinu să fie supărat. A fost îndepărtat de acolo, iar el putea da o anumită direcție clubului, putea stabili o anumită strategie” - Ion Marin, despre Cornel Dinu

11 ani
a evoluat Ion Marin pentru Dinamo, între 1974 și 1985



sursa: www.gsp.ro

Comentarii