Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu s-a înțeles cu Dario Bonetti. Motivul pentru care au picat trativele









Antrenorul Dario Bonetti nu s-a înţeles cu Dinamo, astfel că nu va reveni în "Ştefan cel Mare", potrivit surselor Telekom Sport.

Deşi existau informaţii că tehnicianul italian ar fi urmat să ia parte la antrenamentul de luni al "câinilor", cele două părţi nu au ajuns la un acord, iar Dinamo va căuta un alt antrenor.

Italianul a fost nemulţumit de oferta primită de la Dinamo, care i-a oferit un contract valabil doar şase luni. În plus, Bonetti ar fi fost obligat să lucreze cu staff-ul lui Eugen Neagoe, astfel că italianul a spus pas revenirii în România.

Dario Bonetti, antrenorul din spatele "minunii de la Liberec"
Ajuns la 58 de ani, Bonetti nu a mai antrenat nicio echipă din 2016, atunci când s-a despărţit de ASA Târgu Mureş, după doar trei etape. De atunci, tehnicianul, care a jucat în Italia pentru Roma, Milan sau Juventus, este liber de contract.

Bonetti a avut două mandate pe banca echipei din "Ştefan cel Mare", în 2009 şi în 2012. El a fost pe banca echipei la meciul istoric de la Liberec, din Europa League, atunci când Dinamo a revenit de la 0-3 de pe teren propriu şi s-a calificat în faza grupelor la loviturile de departajare.

Alături de Dinamo, Dario Bonetti a câştigat două trofee, Cupa şi Supercupa României, ultimele trofee importante din palmaresul "câinilor".




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii