Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță, atac dur la adresa lui Ion Țiriac: ”Reacție de prost gust. Fă, domnule, ceva!”









Ionuț Negoiță a declarat în trecut că este dispus să-i cedeze clubul Dinamo gratis lui Ion Țiriac, însă președintele FRT a luat în râs propunerea actualului patron din Ștefan cel Mare. Mai mult, la prezentarea trofeului obținut de Simona Halep la Wimbledon, desfășurată pe Arena Națională, Țiriac a râs de Dinamo, spunând că în curând ar putea să piardă cu 0-30 la cum joacă. „Câinii” veneau atunci după 0-5 cu Viitorul în campionat.


Negoiță, atac dur la adresa lui Ion Țiriac
La o lună distanță de la acel eveniment, Ionuț Negoiță a vrut să-i răspundă lui Țiriac, catalogând gluma făcută pe Arena Națională drept una de prost gust. În continuare Negoiță doreștă să-i cedeze clubul gratuit lui Ion Țiriac.

„Nu a fost o glumă deloc. Nu i-am înțeles gluma proastă pe care a făcut-o pe Arena Națională. Mă uit așa la unii oameni cărora România le-a oferit multe. Sportul le-a oferit multe. Înțeleg că nu riscă banii lor, dar să faci glume proaste despre un club despre care zici că e clubul tău de suflet mi se pare de prost gust. Sunt dispus și acum să îi dau pachetul majoritar cu un leu.


Gratis, chipurile nu a primit niciodată nimic. Mă îndoiesc. A fost o reacție de prost gust, să ne băgăm în seamă doar ca să vorbim. Fă, domnule, ceva! Cine spunea ”să fie cu mâinile afară să vadă lumea că nu ia nimic cu el”, a spus Ionuț Negoiță pentru Digi Sport.


După ce anul trecut a bifat cea mai slabă clasare din istorie, Dinamo are un început de an competițional încă și mai rău, până acum pierzând toate meciurile și câștigând doar cu nou-promovata Academica Clinceni, la capătul unui meci extrem de disputat.






sursa foto: www.telekomsport.ro
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii