Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Promisiunea lui Mircea Rednic: ”Dinamo este echipa mea de suflet, o să mă întorc”











Mircea Rednic spune că este sufleteşte alături de Dinamo şi promite că va reveni într-o zi. ”Puriul” este sigur că echipa îşi va reveni sub comanda lui Dusan Uhrin.

Mircea Rednic a plecat cu scandal de la Dinamo, dar susţine că a trecut peste acel episod. Antrenorul în vârstă de 57 de ani le urează succes foştilor săi jucători şi le promite suporterilor că va reveni la Dinamo.

”Dinamo este echipa mea de suflet, m-aş întoarce oricând. Şi o să mă întorc. Important e să câştige meciul care urmează, apoi sunt sigur că totul se va schimba în bine. Le doresc din suflet, chiar dacă au fost ceva probleme, care nu au pornit de la mine, eu iubesc foarte mult Dinamo şi îmi doresc ca Dinamo să îşi revină”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii