Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atacul lui Dănuț Lupu: ”Jucătorii aduși de Prunea sunt mai slabi decât cei ai lui Rednic!”










Instalarea lui Dusan Uhrin jr (51 de ani) ca antrenor la Dinamo a iscat un scandal între simpatizanții ”câinilor”. Dănuț Lupu, unul dintre foștii mari jucători din istoria clubului, dar și fost angajat, nu înțelege aducerea cehului și spune că el ar fi militat pentru numirea ca tehnician a lui Gheorghe Mulțescu.

Lupu a mai spus că nici măcar Uhrin jr nu va putea face mare lucru la Dinamo și asta din cauza actualului lot, unul care nu i se pare pe măsura renumelui clubului. ”La Dinamo se aduc jucători și antrenori doar dacă nu-i au impresari pe Luana Rednic și pe Anamaria Prodan.

De unde să mai aduci jucători acum? Aaa, aduci liberi? Păi, dacă aduci jucători de 2.000 de euro sau liberi, la fel și joacă”, a spus Lupu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dănuț Lupu: ”Bălănescu ne-a dat afară pe toți, dar acum s-a întors roata și pentru el!”
Faptul că Dinamo a încercat în două rânduri să-l aducă pe banca tehnică pe Leo Grozavu l-a lăsat fără replică pe Lupu. ”Ce se întâmplă acolo.... Iată că lui Bălănescu i s-a întors roata! A găsit unul mai al dracu ca el.

De ce spun asta? Păi, David, Rednic, eu, de ce am plecat de la Dinamo? Nu se laudă el că ne-a dat pe toți afară? Iată că s-a întors roata!”, a mai spus Lupu.

Legat de lot, Lupu a mai adăugat: ”Lotul lui Dinamo este mult mai slab ca cel al lui Rednic, din sezonul trecut. Eu am fost de acord cu Prunea, până la un moment dat. Dar, când tu aduci jucători mai slabi ca cei ai lui Rednic....”, a mai spus Lupu, la Digi Sport.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii