Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anamaria Prodan, mesaj dur către șefii lui Dinamo: ”Se ascund ca șobolanii!”






Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit azi despre situația de la Dinamo, despre negocierile purtate pentru aducerea antrenorului Leo Grozavu și i-a atacat dur pe cei din conducerea „câinilor”. 

„Când discutam despre aducerea lui Leo Grozavu, l-am sunat pe Prunea, dar nu a răspuns. Și am vorbit cu Bălănescu. La nivel de conducere, Dinamo cu el se identifică. Toată lumea din club îl dorea pe Grozavu. Prunea vorba cu el. Dar probabil că au existat supărări copilărești și a spus cineva «De a fost sunat el primul și nu eu?» 

Am vorbit cu Bălănescu, discutam ce bilet de avion să luăm. După aceea, am aflat explozia din presă. Că Grozavu nu mai e dorit. L-am sunat pe Bogdan Bălănescu și mi-a zis că nu știe nimic. Nu am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat.   

Au făcut circ. Probabil că nu l-au dorit cu adevărat. Cei de la Dinamo nu ştiau cum să scape de Eugen Neagoe și căutau antrenori care să fie pe placul galeriei. Ei sunt disperaţi din cauza galeriei. Se ascund ca şobolanii, nu vedeţi? Asta e principala lor ţintă, să se pună bine cu suporterii”, a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

„Am ajutat clubul Dinamo de multe ori. Am reziliat contractele lui Mezague și Subotic fără sume fabuloase. Puteam să dău clubul în judecată și luam banii până la finalul contractului. Nici bani din comision nu le-am cerut. Am zis să-mi dea ei cât vor și am stat un an până să iau bani. Nici acum nu s-a încheiat totul” - Anamaria Prodan 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii