Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost căpitan din ”Ştefan cel Mare” şi-a dat acordul şi se întoarce









Situaţia critică în care se află Dinamo i-a determinat pe şefi să ia măsuri, astfel că unul dintre foştii jucători din ”Ştefan cel Mare” se va întoarce. Este vorba despre Cosmin Matei (27 de ani), liber de contract după despărţirea de Genclerbirligi, unde a fost coleg cu Bogdan Stancu.

Potrivit Telekom Sport, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu şefii lui Dinamo şi se va întoarce la echipa pentru care a evoluat între 2012 şi 2016. 100.000 de euro a încasat Dinamo pentru transferul lui Cosmin Matei în Grecia, la Atromitos.

Acesta a ajuns în Turcia şi a avut o scurtă experienţă în Croaţia, la NK Istra. Matei a bifat 132 de prezenţe în Liga 1 pentru FCSB, Astra şi Dinamo şi în 2014 a atins o cotă de piaţă de două milioane de euro. În acest moment, site-urile de specialitate l-au evaluat pe Matei la suma de 50.000 de euro.

”Duşan Uhrin poate redresa echipa”

Dorinel Munteanu crede că Dusan Uhrin, noul antrenor al ”câinilor” după plecarea lui Eugen Neagoe, poate scoate echipa din ”zona roşie” a clasamentului. Cehul a debutat deja pe banca tehnică a lui Dinamo, în meciul cu Chindia, pierdut cu 3-2: ”Este un antrenor capabil, a demonstrat-o pe unde a antrenat. Cel mai important este să fie linişte la nivelul echipei, la nivelul conducerii. Eu am avut încredere şi în Neagoe, dar se pare că conducerea nu a avut încredere în el.

El e un antrenor valoros. Duşan Uhrin poate redresa echipa, dar are nevoie de linişte. Dacă nu va avea parte de linişte, va fi doar un alt antrenor trecut prin curtea lui Dinamo”, a spus Munteanu, la ProSport Live.



sursa: www.prosport.ro

Comentarii