Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FCSB a lăsat-o pe Dinamo descoperită






FOTO: Facebook @FC Dinamo




După demisia preparatorului Marius Dima și plecarea lui la FCSB, Dinamo a anunțat că va aduce un alt specialist în fitness, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Dușan Uhrin a accept să preia staff-ul tehnic al lui Eugen Neagoe, format din secunzii Sebastian Moga și Iulian Mihăescu. Nu a rămas însă preparatorul fizic Marius Dima, care și-a dat demisia și a ajuns acum la FCSB. După plecarea lui Dima, conducătorii dinamoviști au anunțat că va veni alt preparator, posibil chiar un fost colaborator de-ai lui Uhrin. 

Însă acest lucru nu s-a întâmplat și sursele GSP susțin că roș-albii nu au căutat deloc un nou colaborator, deși Uhrin a venit la Dinamo deja de două săptămâni. 

1.500 de euro
este salariul pe care Dima îl încasa la Dinamo



sursa: www.gsp.ro

Comentarii