Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Anamaria Prodan, interzisă la Dinamo: "Aşa a fost să fie”








nuţ Negoiţă a dat cărţile pe faţă într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. Finanţatorul lui Dinamo a dezvăluit motivul pentru care Leo Grozavu nu a devenit antrenorul lui Dinamo.

Fără să ţină cont de părerea lui Florin Prunea, Bogdan Bălănescu a început să negocieze cu diferiţi antrenori, printre care şi Leo Grozavu, care ar fi trebuit să se prezinte la antrenament astăzi pentru a pregăti echipa în vederea următorului meci. Bălănescu a ţinut legătura cu agentul antrenorului, Anamaria Prodan, însă totul a picat în momentul în carea Prunea a aflat şi s-a opus mutării.

Ionuţ Negoiţă a confirmat pentru Telekom Sport că într-adevăr aşa au stat lucrurile: "A fost o neînţelegere. Cu Bogdan lucrez de când am venit în acest club şi sunt foarte mulţumit de el. Uitaţi-vă că nici jucători, nici antrenori nu au venit impresariaţi de anumite persoane, pentru că aşa a fost să fie. E subiect tabu".


Dinamo a anunţat oficial marţi instalarea lui Dusan Urhin Jr. în funcţia de antrenor principal. În urma acestui incident, Bălănescu şi-a înaintat demisia, însă Negoiţă n-a vrut să audă de aşa ceva, iar acum finanţatorul "câinilor" încearcă să-i împace pe cei doi oficiali.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii